Vad kan UggledaLen göra för ditt företag?

Är det dags för er att renovera, göra om och tänka nytt på företaget, hotellet, pensionatet, restaurangen eller kontoret?
Tröttnat på att de flesta miljöer ser likadana ut och därmed kanske trendkänsliga och i längden inte så ekonomiska och inte heller så klimatsmarta?
Kanske vill ni vistas i en helt annorlunda och inspirerande, trivsam och välkomnande miljö för både anställda och kunder?
Har ni en inredare som hjälpt till med färgsättning och belysning och behöver nu hjälp med klimatsmart och hållbart tänk kring de möbler ni redan har?

 

UggledaLen ateljé & inredning erbjuder hjälp med allt från möbelinköp, enklare renovering och ommålning av befintliga möbler. Vi kan även hjälpa till med enklare helhetslösningar i form av färgsättning av miljöer och inredningsstilar. Vi kan hitta inredningslösningar för just ditt företag och samarbetar gärna med den inredare ni redan har eller skapar inredningskoncept tillsammans med er.

 

Vårt företag ligger i Uggledal/Billdal söder om Göteborg och där har vi en ateljébutik där vi renoverar möbler och säljer inredning. Välkommen att ringa oss på 0702-413641.